Tres maneres de participar a Pam a Pam

Et proposem 3 maneres diferents de participar al projecte: fes-te usuària del web, proposa’ns nous punts o fes-te Xinxeta Taronja, ànima del projecte! Necessitem ser el màxim de persones per tot el territori per poder tenir el mapa més complert i transformador possible. Comptem amb tu!

Com sabeu, Pam a Pam és un projecte col·laboratiu, impulsat per persones i entitats que busquen potenciar un model de consum i producció que prioritzi les persones i l’entorn, i que escapi de la lògica capitalista del màxim benefici econòmic. Pam a Pam és un mapa i molt més que un mapa: ens facilita trobar alternatives econòmiques essent alhora una eina d’articulació d’iniciatives al territori i de formació per a les persones que hi participen.

Et proposem 3 maneres diferents de participar:

  1. Fes-te usuària del web: només cal registrar-se al web indicant un nom d’usuària i una adreça electrònica. És ben fàcil i ràpid! També pots definir un perfil indicant altres informacions personals i pujant una fotografia. Fent el registre podràs valorar i comentar els punts del mapa, afegir-los com a favorits o rebre el butlletí electrònic amb les novetats del projecte, entre d’altres.

  2. Proposa’ns nous punts! Segur que coneixes botigues o iniciatives interessants que podrien aparèixer al mapa per estar a l’abast de tothom. Fes-nos arribar les teves idees a l’apartat Proposa un punt. Aquestes propostes arriben als grups dels diferents territoris que s’auto-organitzen per visitar-les.

  3. Fes-te Xinxeta Taronja, ànima del projecte! Les Xinxetes Taronges són les persones que fan realitat Pam a Pam: busquen les iniciatives de l’Economia Social i Solidària (ESS) als pobles i ciutats de Catalunya, les entrevisten i les pugen al web per a que tothom les pugui trobar. Per convertir-te en cor i motor del projecte, esdevenint una Xinxeta Taronja, només cal enviar un correu electrònic a hola@pap.wtr1.ch explicant el teu interès per ser xinxeta o a la dinamitzadora del vostre territori (girona@pamapam.org,tarragona@pamapam.orgbarcelona@pap.wtr1.ch o catcentral@pamapam.org). D’aquesta manera, us assignarem els permisos al web per a que pugueu entrar nous punts al mapa.

Ser Xinxeta Taronja és aprendre, descobrir i compartir

Aprendre de les múltiples experiències de l’ESS, un conjunt de formes de treballar, comercialitzar, consumir, finançar-se, gestionar recursos i distribuir-los basades en valors alternatius als de l’economia convencional. Com a Xinxeta Taronja es participa sabent que per tenir una societat millor que la que tenim, necessitem una economia que sigui també millor que la que tenim.

Descobrir noves alternatives sòcio-econòmiques als nostres barris, pobles i ciutats. L’ESS està creixent molt ràpid al nostre territori, pel que és imprescindible una bona i ràpida vertebració del sector. Com a Xinxeta Taronja es treballa per augmentar la coneixença i la cooperació entre aquestes iniciatives, facilitant la creació de xarxes internes. 

Compartir el vostre temps amb persones amb inquietuds similars. Com a Xinxeta Taronja us podeu organitzar amb altres persones del vostre territori per coordinar activitats, xerrades, rutes cooperatives…o qualsevol altre acció que se us acudeixi amb l’objectiu de difondre i articular l’ESS.

També et pots plantejar enxarxar-te amb SETEM Catalunya i/o la XES, organitzacions promotores de la iniciativa a Catalunya.

Necessitem ser el màxim de persones per tot el territori per poder tenir el mapa més complert i transformador possible. Comptem amb tu!