Reconeixement a Pam a Pam pel foment del consum responsable

Pam a Pam ha rebut un guardó de l’Agència Catalana del Consum pel foment del consum responsable.

L’acte s’ha celebrat a Barcelona per commemorar els 18 anys de l’ACC i s’hi han lliurat reconeixements a diverses entitats i projectes. Algunes d’elles han estat iniciatives de l’economia social i solidària (ESS) com ara la revista Opcions o l’organització Espigoladors.

Per situar una mica la trajectòria, Pam a Pam va néixer el 2013 a Setem per donar resposta a totes aquelles persones que volien consumir de forma més responsable i viure d’una manera més coherent amb els seus valors. Actualment, és u n projecte gestionat per la XES que compta amb més de 1.300 punts al mapa, tots ells entrevistats amb els 15 criteris de l’ESS.

Aquest mapa no seria possible sense totes les persones que hi han fet activisme, les xinxetes, sense totes les persones tècniques que hi han treballat, sense els equips amb qui s’han fet col·laboracions, sense les iniciatives que n’actualitzen la informació i intercooperen, sense les sòcies de Setem i la XES que han cregut en el projecte, sense les fonts de finançament que n’han garantit una mínima estructura i sense la gent que entra a pamapam.org per buscar productes o serveis amb qui comparteixen valors.

Per un Pam a Pam cada cop millor!