Noves rutes a Ciutat Vella

Aquest estiu des de Pam a Pam tornem a dinamitzar les rutes per Ciutat Vella per conèixer els diferents projectes d’economia social i solidària existents al barri. Es tracta d’un recorregut pels carrers del barri on es donaran a conèixer algunes de les iniciatives que apareixen al mapa Pam a Pam, sent les pròpies entitats qui ens expliquen què… Llegir més

Aquest estiu des de Pam a Pam tornem a dinamitzar les rutes per Ciutat Vella per conèixer els diferents projectes d’economia social i solidària existents al barri. Es tracta d’un recorregut pels carrers del barri on es donaran a conèixer algunes de les iniciatives que apareixen al mapa Pam a Pam, sent les pròpies entitats qui ens expliquen què és el que fan i destacant alguns del criteris i bones pràctiques per les quals son més valorades.

Si vols descobrir altres maneres de produir, consumir, finançar-se o fomentar l’ocupació com ara Oikocrèdit, Ceres Naturals, Menjar Futur o Impulsem, no et perdis aquestes rutes que et donaran a conèixer iniciatives de sectors ben variats però amb una aposta en comú: la transformació social. Són totes gratuïtes però cal insripció prèvia.

Més informació aquí.