Nova ruta Pam a Pam

Aquest dissabte 19 de desembre durem a terme una nova ruta: aquest cop serà al barri de Poblenou i quedarem a les 11 del matí a la Rambla del Poblenou número 113. Amb aquesta ruta volem continuar estenent la consciència de l’Economia Solidària i el consum responsable i creiem que una de les millors maneres és… Llegir més

Aquest dissabte 19 de desembre durem a terme una nova ruta: aquest cop serà al barri de Poblenou i quedarem a les 11 del matí a la Rambla del Poblenou número 113. Amb aquesta ruta volem continuar estenent la consciència de l’Economia Solidària i el consum responsable i creiem que una de les millors maneres és que hi anem en persona i poguem conèixer de primera mà alguns dels projectes que formen part del nostre mapa.

Durant aquesta ruta visitarem, entre d’altres, una cooperativa tecnològica, una cooperativa de consum i alguns punts històrics del barri. Per acabar de rematar la jornada, farem un vermut #pamApam a l’Ateneu Flor de Maig, una iniciativa d’autogestió veïnal que ha estat model per a moltes altres i que va ser escenari de l’època més efervescent del cooperativisme a la ciutat de Barcelona.

Per a la ruta no cal inscripció prèvia, però no volem que hi falteu i conegueu les alternatives que ja són presents al barri! Així doncs, us hi esperem dissabte!