Nova formació a Barcelona!

Formació per a noves xinxetes A L'aTENEU la Bòbila

El proper dimecres 23 de maig, farem una nova formació de Pam a Pam, aquesta vegada a Nou Barris! Si tens ganes de formar part de la comunitat de Pam a Pam, vine! T’esperem a l’Ateneu La Bòbila, el dimecres 23 de maig de 18:30 a 21:00 h. La formació és gratuïta, però, per tal… Llegir més

El proper dimecres 23 de maig, farem una nova formació de Pam a Pam, aquesta vegada a Nou Barris! Si tens ganes de formar part de la comunitat de Pam a Pam, vine!

T’esperem a l’Ateneu La Bòbila, el dimecres 23 de maig de 18:30 a 21:00 h. La formació és gratuïta, però, per tal de facilitar millor l’organització, demanem fer inscripció a través del següent enllaç. En cas que hi hagi demanda, organitzarem servei de canguratge durant la formació. Si us hi interessa, cal que ho feu constar a la inscripció.

Farem una aproximació inicial a l’Economia Social i Solidària i aprofundirem en els 15 criteris, així com en el funcionament del projecte.

Les activistes de Pam a Pam, anomenades xinxetes, són persones voluntàries que entrevisten iniciatives d’Economia Social i Solidària i consum responsable dels seus barris, pobles o ciutats a través del qüestionari de Pam a Pam. Un cop feta l’entrevista, pugen el punt al mapa i entre totes, anem fent créixer el mapa col·laboratiu de l’ESS a Catalunya.

Formar part de Pam a Pam vol dir participar d’un procés de formació-acció col·lectiu, doncs a banda de l’aprenentatge mutu en el procés de fer les entrevistes,  les xinxetes participen als grups locals de Pam a Pam, poden participar a les comissions de treball i a les formacions internes que anem fent al llarg de l’any.