Ja tenim calendari de formacions i trobades internes de la comunitat Pam a Pam

La formació és un dels eixos bàsics de Pam a Pam. Per entrar a formar part de la comunitat d’activistes de Pam a Pam, les persones interessades participen d’una formació prèvia en economia social i solidària i el qüestionari de criteris de Pam a Pam. Però l’aprenentatge no s’acaba aquí. També fem formacions sobre temes específics a demanda dels interessos de les persones que participen activament del projecte.

A l’Assemblea General del febrer s’han proposat diversos temes, tant per a les formacions a xinxetes com per a les trobades estratègiques. Aquí teniu la previsió per aquest 2020.

 

Trobades estratègiques

Assemblea General 2 Febrer – Can Capablanca (Sabadell)

Estratègia I, 17 de febrer 18:30h al c. Casp 43, Barcelona: Relació amb Setem. Després de la trobada amb la junta hem de prendre una decisió sobre el vincle de la comunitat Pam a Pam i Setem

Estratègia II, 27 de març 18-20h al c. Casp 43, Barcelona: Actualització i millora del mapa i reflexió de cara a la campanya de comunicació exterior. [ACTUALITZACIÓ COVID] En comptes de la campanya de comunicació parlem sobre les accions de suport al moviment agroecològic arrel de la pandèmia

Estratègica III, 10 de novembre 18:30h a Barcelona: Situació actual ESS i eixos estratègics de Pam a Pam de carar al 2021. Presentació de l’Informe de Mercat social

 

Formacions per a la comunitat

FLOSS (Programari lliure de codi obert) , 27 de març 17-18h al c. Casp 43, Barcelon. La Comissió TIC de Pam a Pam ens farà un original taller de descoberta de les llicències lliures i l’economia del Procomú. [ACTUALITZACIÓ COVID] Es passarà la formació en format consultable online.

Perspectiva Feminista, 17 de setembre online. Una formació per aprofundir en el criteri de la perspectiva feminista que tractem al qüestionari de Pam a Pam.

Transformació Social,  [ACTUALITZACIÓ dates per COVID], 15 de desembre online. Què abarca la transformació social? Quines sinergies internes i externes comporta? En parlarem en un taller enmarcat a l’Escola Estiu de la XES.

 

 

Formacions per a noves xinxetes

25 de març 18h dimecres online

9 de juny 18h dimarts oline

22 de setembre 18h dimarts online

 

Altres activitats on participarem

29 d’agost FESS Rural  [ACTUALITZACIÓ cancelada per COVID] a la Cooperativa de la Vall d’en Bas, Garrotxa. ANUL·LADA

Octubre – Novembre FESC  [ACTUALITZACIÓ data per COVID]

 

Anirem fent convocatòries a l’agenda de cada una d’aquestes activitats amb la informació ampliada. De moment, podeu reservar-vos les dates!