Enviament als mil punts del mapa

Ho hem tornat a fer! Des de Pam a Pam hem fet un enviament postal a totes iniciatives del mapa. Aquest cop més de 1.000! Amb la col·laboració d’algunes xinxetes del grup Barcelona, s’han encartat calendaris, adhesius i una nota que ben aviat arribarà a les bústies d’arreu de Catalunya.

Aquest 2020 ha estat un any molt complicat, així que amb aques calendari volem desitjar un millor 2021 a tots i cadascun dels punts del mapa, i que entre totes puguem continuar construint i enfortint l’economia solidària a Catalunya. A banda, els adhesius permetran a les entitats fer-se més visibles com a part del mapa i de l’economia social i solidària si les col·loquen en punts visibles dels seus espais físics. Aprofitem per dir-vos que des d’aquí us podeu baixar les imatges per identificar la vostra iniciativa com a part de Pam a Pam al web o altres materials.

Consumim com pensem, pensem com consumim. Aquest 2021, juntes ho podrem tot!

Si sou un punt del mapa, però no has rebut la nostra carta…

Pot ser que la vostra adreça no sigui correcta o no estigui complerta a la vostra fitxa de Pam a Pam. Per actualitzar les vostres dades podeu entrar vosaltres mateixes a l’àrea de gestió de Pam a Pam que hi ha al  web de Pam a Pam.

  • A l’apartat Punts, si cliqueu a sobre del nom de la vostra iniciativa, podeu entrar a modificar totes les dades que no siguin d’avaluació de criteris: descripció, nom, foto, adreça i ubicació al mapa (pestanya Dades Bàsiques) dades de contacte i de xarxes socials (pestanya Comunicació) incloure nous sectors, canviar la forma jurídica o nombre de persones que hi participen (pestanya Dades de Mercat Social). Abans de modificar un camp, la descripció especialment, és important que poseu el cursor sobre el concepte i us apareixerà un llibre d’estil amb informació sobre com omplir-lo perquè sigui homogeni a totes les fitxes del mapa.
  • A l’apartat El meu perfil podeu canviar el nom i correu de la persona de contacte i també editar la vostra contrasenya (aquesta informació no serà pública al web)

Si no recordeu la vostra contrasenya, podeu introduir a l’accés a l’àrea de gestió la vostra adreça de correu-e que apareix a Pam a Pam (també és el vostre nom d’usuària) i restablir la contrasenya. Així tindreu les claus d’accés i a partir d’aquí entrar i fer els canvis que necessiteu.