Economia solidària aquí i arreu! Ara toca campanya de solidaritat amb Turquia!

Özgür Kazova (Kazova Lliure) és la primera fàbrica del tèxtil autogestionada d’Istanbul. Aquesta cooperativa és una experiència de la lluita de la gent treballadora i el moviment ciutadà format arran de la resistència del parc Gezi (Taksim, Istanbul).

L’any 2013 el propietari de la fàbrica va deixar de pagar el sou durant quatre mesos a les treballadores, després la va tancar i va fugir. És aquí on comença la lluita, el 27 de febrer d’aquell mateix any, amb una acampada davant de l’empresa. Durant la resistència de Gezi, amb el suport de companys i companyes, va esdevenir una fàbrica okupada i, més tard, després de guanyar les màquines en un judici, van aconseguir convertir-se en cooperativa.

El 17 de novembre del 2014 van tornar a posar en marxa la producció, sense patró, sense amo, i amb l’objectiu és formar part de les lluites internacionals per la llibertat, cooperar en el marc de l’economia social i solidària, i defensar les lluites dels treballadors d’arreu del món. Des del començament, han adoptat els principis de l’Aliança Cooperativa Internacional.

La campanya a Catalunya

Els i les membres de l’Özgür Kazova no tenen cap altre capital que la seva feina, i per tal de tirar endavant amb els seus objectius i amb la fàbrica, les campanyes de solidaritat juguen un paper molt important. Fins ara, han enviat 460 jerseis a Kobâne amb l’Okupa Caferaga, i després han organitzat campanyes de solidaritat als centres socials d’Itàlia.

Ara estan a Barcelona, una de les capitals de l’economia social i solidària! A través de l’Özgür Kazova, volen contribuir a la consolidació dels ponts entre els moviments socials de Catalunya i Turquia, que s’han apropat després de la resistència de Gezi. Així doncs, fan compte enrere per a 120 samarretes que s’han de vendre en aquesta campanya de solidaritat amb l’Özgür Kazova. Esperem el vostre suport!

Com funciona la campanya?

Comanda:

1. Ompliu el formulari de comanda (trobareu els models de samarreta a dins): http://goo.gl/forms/qc9GjnFKnF
2. Us envien la confirmació de rebut de comanda i de disponibilitat.
3. Ja podeu fer el pagament.
4. Quan reben el pagament, us envien la vostra samarreta.

Pagament (15 € la unitat): Podeu fer el pagament a través de PayPal, via transferència bancària o en efectiu al lloc (Indiqueu: EL NOM I COGNOMS).

PayPal: patronsuz@gmail.com
Compte bancari: Triodos ES42 1491 0001 2321 4670 3729

Podeu triar on voleu recollir la vostra comanda:

– L’Apòstrof (Grup Ecos), L’Eixample Dreta
– El Lokal, El Raval
– La Ciutat Invisible, Sants
– Llibreria Aldarull, Gràcia
– La Sardineta, Barceloneta

Moltes gràcies pel vostre suport! Visca la prodcció sense cap patró!