Dijous 9 d’abril mapegem l’economia solidària a Mataró! T’hi sumes?

La Unió de Cooperadors de Mataró, la XES i SETEM Catalunya organitzem un taller per presentar Pam a Pam el pròxim dijous 9 d’abril a les 19.30h a l’Espai Culinari del Cafè de Mar (Carrer Santa Rita, 1. Mataró).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si ets de Mataró i tens una cooperativa o estàs interessat/da en l’economia social i solidària, si vols conèixer alternatives de consum responsable o trobar-te amb altres persones amb les teves mateixes inquietuds, t’esperem al taller del pròxim dijous 9 d’abril a l’Espai Culinari del Cafè de Mar.

Durant la trobada descobriràs que ara ho tens més fàcil per trobar espais i projectes d’aquest tipus amb Pam a Pam, el mapa col·laboratiu que mostra iniciatives de consum responsable i de l’economia solidària de tot Catalunya.

Si coneixes alguna iniciativa Pam a Pam a prop de casa teva o participes en alguna experiència interessant que vetlli per la justícia social vine a aquest taller guiat per Ivan Miró, membre de Pam a Pam, la XES i La Ciutat Invisible, i ajuda a fer créixer el nostre projecte col·laboratiu!