Jornada: Com l’Economia Social i Solidària pot enfortir al petit comerç?

L’objectiu de l’activitat és traçar estratègies conjuntes per enfortir el petit comerç de proximitat des del teixit de l’Economia Social i Solidaria. Reflexionarem sobre la relació de l’ESS i el petit comerç de la ciutat. Analitzem les diverses experiències de comerciants i d’iniciatives com el mapatge de Pam a Pam i del comerç verd de Rezero,… Llegir més

L’objectiu de l’activitat és traçar estratègies conjuntes per enfortir el petit comerç de proximitat des del teixit de l’Economia Social i Solidaria.

Reflexionarem sobre la relació de l’ESS i el petit comerç de la ciutat. Analitzem les diverses experiències de comerciants i d’iniciatives com el mapatge de Pam a Pam i del comerç verd de Rezero, i treballarem de forma col·lectiva sobre els pròxims passos per a seguir aproximant l’ESS i el petit comerç

1) Benvinguda

2) Ponències:

– L’Economia Social i Solidària, un aliada pel petit comerç – Mireia Bosch (Opcions SCCL)

– Radiografia de l’estat del petit comerç de la ciutat. Principals oportunitats i reptes

3) Taula d’experiències que vinculen Economia Social i Solidària, sostenibilitat i petit comerç: Guia Pam a Pam, Comerç Verd, Comerç+Sostenible, Relleu Cooperatiu.

4) Dinàmica: Com l’Economia Social i Solidària pot enfortir al petit comerç? Co-creació de propostes de línies d’actuació.