Agroecologia i venda en línia: impactes i costos invisibles

Sembla que la venda i consum online és un fenomen imparable, i la pandèmia ha accelerat l’aparició de plataformes i la necessitat de tenir presència en els “Marketplace”. Però tot el que es compra per  internet s’ha de distribuir: quina és la despesa social invisible? Quines externalitats ambientals estem ignorant? Quins models laborals s’estan imposant?… Llegir més

Sembla que la venda i consum online és un fenomen imparable, i la pandèmia ha accelerat l’aparició de plataformes i la necessitat de tenir presència en els “Marketplace”. Però tot el que es compra per  internet s’ha de distribuir: quina és la despesa social invisible? Quines externalitats ambientals estem ignorant? Quins models laborals s’estan imposant? I la coresponsabilitat de les consumidores, on queda? El producte fresc comporta molts més reptes i dificultats que el producte d’estoc, com està afectant la producció agroecològica? I tantes plataformes… quins criteris tenen i com les podem diferenciar?

Volem apropar aquesta realitat i debat al públic general i a les consumidores de l’economia social i solidària. 

Amb la participació de:
Carles Jódar de MengemBages i Camàlics
Judith Sausde de Fem-ho fàcil i Niu Verd
Quim Pérez de Mengem Garrigues
Núria Soto de Mensakas

Després de la sessió hi haurà sopar i concert!
Inscriviu-vos per poder-ho seguir en streaming

Co-organitzem la sessió amb la XaSACC (Xarxa per la Sobirania Alimentària de la Catalunya Central), en el marc del cicle sobre sobirania alimentària de concerts de proximitat.  Activitat enmarcada en el programa de l’Escola d’Estiu de la XES.